U bevindt zich hier: Home Keepersschool Onze visie

Onze visie

Het keepersvak is bij veel verenigingen nog een onder geschoven kindje. De vereniging heeft alleen een keeperstrainer voor de senioren of heeft soms helemaal geen keeperstrainer. Keepers hebben daardoor niet de mogelijkheid om zich net zo goed te ontwikkelen als een voetballer. 

De keepersschool is voor keepers die geen keeperstrainer hebben, maar uiteraard ook voor keepers die wel een keeperstrainer hebben, een uitkomst. De keepersschool biedt keepers op verschillende niveaus de mogelijkheid zich te ontwikkelen op het keepersgebied. Het doel van de keepersschool is om elke keeper te laten groeien naar zijn of haar hoogst mogelijke niveau. Ook trainen we de keepers om meer lef te krijgen in situatie, zelfvertrouwen krijgen en dus meer uitstralen. 

Dit groeien proberen wij te bereiken door middel van goede oefenvormen, goede begeleiding en afwisselende trainingen, waarbij plezier en persoonlijke aandacht voorop staan.

Dus als jij keeper bent en geen keeperstrainer hebt of graag extra keeperstraining wilt hebben meld je dan aan voor onze keepersschool.

Your Sport Support - Voor al uw trainingsmaterialen

Your Sport Support - Voor al uw trainingsmaterialen!

Neem contact met ons op

Voetbalcenter Meerstad
Laan der Kruisheren 111
9617 EM Harkstede

T 06-53447915
E info@voetbalcenter-meerstad.nl