U bevindt zich hier: Home Nieuws INFORMATIE Voetbalkamp Spanje.

INFORMATIE Voetbalkamp Spanje.

Begin juni hebben we iedereen ingelicht over het Voetbalkamp Spanje, regio Alicante.

Afgelopen zomer ben ik zelf in Spanje geweest om daar een Voetbalkamp te geven samen met onze contactpersoon in Spanje. Aangezien wij graag daar heen willen met spelers en ouders en daar een kwalitatief goed voetbalkamp willen organiseren heb ik besloten om NIET verder "in zee" te gaan met deze contactpersoon. Een kwalitatief goed voetbalkamp was in mijn ogen niet mogelijk en ik had daar te weinig vertrouwen in.

Ik heb besloten om nu zelf een hotel met meerdere kamers, of een groot huis te boeken om daar te overnachten, in Alicante. We zullen trachten dicht bij het strand iets te boeken. Daarnaast zal ik zelf contact gaan zoeken met de gemeente en clubs om een accomodatie te vinden om te voetballen.

Tot nu toe heeft (nog) niemand zich (officieel) opgegeven. Wel is bekend dat er een aantal personen zich definitief willen gaan aanmelden. Ik heb hen persoonlijk bericht.

Ik zal één deze dagen een hotel of huis gaan boeken. Wel kan ik zeggen dat de prijzen (maximaal) €145 blijven, inclusief ontbijt en trainingen.

Indien u vragen hierover heeft, stuur dan even een berichtje. Ik zal dan spoedig reageren.

Ik hoop u zo voldoende te hebben ingelicht.

Sportieve Groet,

René Wollerich

06-53447915

 

 

Your Sport Support - Voor al uw trainingsmaterialen

Your Sport Support - Voor al uw trainingsmaterialen!

Neem contact met ons op

Voetbalcenter Meerstad
Laan der Kruisheren 111
9617 EM Harkstede

T 06-53447915
E info@voetbalcenter-meerstad.nl