U bevindt zich hier: Home Sponsors Mea fysio Harkstede

Mea fysio Harkstede

meafysio logo

Bij Mea Fysio in Harkstede kunnen mensen met hun klachten terecht bij specialisten op het gebied van Fysiotherapie, Sportfysiotherapie, Medische fitness, Chronische aandoeningen zoals: hart- en vaatziekten, neurologische aandoeningen, longziekten, Claudicatio Intermittens en Diabetes, Lymfologie & Oncologie Fysiotherapie, Bekkenfysiotherapie en Voedingsadvies. Het zijn allemaal zelfstandige ondernemers gevestigd onder één dak.

“Onze benadering is heel laagdrempelig. Zorg is tijd nemen. De persoonlijk aandacht staat bij ons voorop. Doordat wij jaren met elkaar samengewerkt hebben, kennen we elkaar door en door en weten we precies door wie de cliënt het beste behandeld kan worden. We overleggen veel en kunnen elkaar dus versterken. Dat is allemaal in het voordeel van de cliënt. Omdat de praktijk kleinschalig is, blijft het wel heel persoonlijk.”

Loop eens binnen en bekijk onze faciliteiten.

  • Bespreek met onze therapeuten alle mogelijkheden betreffende uw situatie.
  • Bewegen moet geen verplichting zijn maar een bewuste of plezierige activiteit.
  • Bewegen is goed voor de sociale contacten, lichaam en geest. (Zeker in een omgeving die als vertrouwd aanvoelt. )

Bij Mea Fysio Harkstede staat de mens centraal. Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar een ieder dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken, het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Door een combinatie van bewegen en fysiotherapie kan hier optimaal gebruik van worden gemaakt.

Mensen met klachten die veroorzaakt zijn tijdens het werk of sporten, danwel lichamelijke klachten veroorzaakt door ziekte of een ongeluk, kunnen op een verantwoordelijke wijze herstellen middels sport en fysiotherapie bij Mea Fysio te Harkstede.

De fysiotherapeut is van mening dat actieve deelname van de patiënt gedurende het herstelproces tot het beste resultaat leidt Bewegen is daarbij een belangrijk onderdeel! Om optimaal behandelresultaat te behalen wordt hierbij gebruik gemaakt van de ruim aanwezige faciliteiten die Mea Fysio Harkstede zelf op de vestiging beschikbaar heeft.

Website: http://www.meafysio.nl/harkstede/

Your Sport Support - Voor al uw trainingsmaterialen

Your Sport Support - Voor al uw trainingsmaterialen!

Neem contact met ons op

Voetbalcenter Meerstad
Laan der Kruisheren 111
9617 EM Harkstede

T 06-53447915
E info@voetbalcenter-meerstad.nl