U bevindt zich hier: Home Voetbalschool Onze visie

Onze visie

loopvormDe visie van de Voetbalschool is het aanleren of verbeteren van de voetbalvaardigheden van spelers of speelsters op individueel niveau. Het plezier van de speler staat centraal in het voetbal. Maar de kwaliteit hebben om bepaalde voetbalhandelingen goed onder de knie te krijgen is essentieel om zelfvertrouwen en plezier te hebben en/of te krijgen in het voetbal.

Bij Voetbalcenter Meerstad worden vaardigheden aangeleerd die van essentieel belang zijn voor het leren voetballen binnen de leeftijdscategorieën van de JO9 tot en met JO15. Uit ervaring is gebleken dat deze leeftijdscategorie uitermate geschikt is om binnen relatief korte tijd veel te leren. De lichaamsverhoudingen en de motoriek van deze spelers zijn optimaal voor het verwerven van voetbalvaardigheden. En als de wil er ook is kan het rendement maximaal zijn.

Wij brengen balans terug bij het kind, meer stabiliteit en zelfvertrouwen. Het kind zal hierdoor zelfverzekerder overkomen. Het kind durft de bal meer bij zich te houden en zal uitstralen wat hij of zij wil. Coördinatie is hiervan een belangrijk trainingsonderdeel. De handelingssnelheid wordt veelal verworven door kleine korte oefeningen en teruggerelateerd naar de coördinatie. Techniekvormen worden functioneel aangeleerd waardoor deze ook snel en goed toepasbaar zijn in de wedstrijdvormen. De leerweg kan hierdoor sneller verlopen dan een speler welke deze oefeningen en begeleiding niet aangereikt krijgt.

Plezier in het voetbal blijft echter de basis voor prestatie. Maar prestatie geeft ook weer plezier en daar zoeken wij de balans in.

Your Sport Support - Voor al uw trainingsmaterialen

Your Sport Support - Voor al uw trainingsmaterialen!

Neem contact met ons op

Voetbalcenter Meerstad
Laan der Kruisheren 111
9617 EM Harkstede

T 06-53447915
E info@voetbalcenter-meerstad.nl